Solidaritat amb el treballador acomiadat a Mercadona de la província de Jaén

C.G.T. mitjançant aquest comunicat, vol denunciar davant l’opinió pública l’assetjament i acomiadament del Secretari de Secció Sindical de C.G.T. a Mercadona de la província de Jaén, la carta d’acomiadament expedida per Mercadona el dia 13 de Març de 2017, en la qual s’acomiada a Antonio García, Secretari de Secció Sindical a Mercadona, al nostre parer és un cúmul de falsedats i despropòsits abocades sobre Antonio García.
Antonio García en menys d’una setmana va a ser pare per primera vegada, el que unit a les falsedats i despropòsits de la carta d’acomiadament deixa un cop més al descobert a Juan Roig i als seus lacais, que no tenen escrúpols alguns per realitzar actes que ningú amb un mínim de decència cometria.
La C.G.T. volem fer conscient a Mercadona, que acomiadar d’aquesta manera no li sortirà barat i lluitarem dur i implacables perquè aquest tipus d’actes més propis de la màfia que no d’una empresa «model» com volen fer-nos veure dia rere dia , mai més tornin a repetir-se. Realitzem una crida popular a tots els col·lectius, grups, partits polítics i altres a que donin suport i comparteixin aquest comunicat i en un futur donin suport a la lluita i accions de protesta contra Mercadona. !!!

ANTONIO GARCIA, READMISION JA

C.G.T. (Sindicato de Oficios Varios de Linares) Sección Sindical de Mercadona.

Protesta a Bailén pel Delegat de CGT acomiadat, al costat dels nostres altres companys acomiadats més recentment a Valverde, Huelva.