Assessorament Laboral-Sindical, Dret Administratiu i assessorament en Dret Civil i Penal. Imprescindible demanar cita anteriorment al Tel: 963 83 44 40.

La Confederació General del Treball de València, com a sindicat de classe, ofereix assessorament legal en matèria laboral a tots els seus afiliats i afiliats, des del principi de la seua existència. La defensa dels nostres drets, com a persones treballadores, necessita tant el solidari suport sindical de la CGT, com una eficaç defensa legal, quan així es requereix.

Des de CGT, ens hem preocupat per aconseguir que advocats i advocades, realitzin aquestes importants tasques amb la més gran de les garanties. Professionals compromesos, amb llarga experiència i eficàcia en lexercici de les seves funcions.

Aquest servei no està practicat exclusivament amb els afiliats. Tot i que amb condicions diferents per a la persona treballadora que no pertany a la CGT, però amb tarifes més que raonables, volem compartir, amb qui ho necessiti la nostra jurídica.

A més, al Gabinet Legal laboral tradicional, hem incorporat, a través de diferents acords, assessorament en Dret Administratiu i assessorament en Dret Civil i Penal, també en condicions favorables per a persones afiliades i per a no afiliades.

Esperem amb això, prestar un servei solidari, eficaç i econòmic que us pugui ajudar tant a nivell laboral com en aquells temes de la vida particular que requereixin un professional legal.

Per donar aquest servei en les matèries de: Laboral, Dret Administratiu i Dret Civil i Penal, al Gabinet Legal, comptem amb el següent equip legal:

1 Coordinadora del Gabinet.

2 Advocats Laboralistes. Conveni amb un despatx especialitzat en dret administratiu.

1 Advocat de Civil i Penal.

A més dels recursos propis de la CGT, tant en matèria d’administratius, recepció i sindical. Tots ells, treballant de manera coordinada i sempre disposats a atendre les persones treballadores.

Per conèixer condicions i/o sol·licitar cita, us podeu posar en contacte amb la nostra seu a l’Avinguda del Cid 154, de la ciutat de València, i al telèfon 963834440

Salut