Seminari sobre Confederalisme Democràtic de l’11 al 16 de juliol

Estan obertes les inscripcions per al Seminari sobre Confederalisme Democràtic que organitza Azadí – Plataforma de Solidaritat amb el Poble Kurd

Entre els dies 11 i 17 de Juliol durem a terme un seminari intensiu sobre Confederalisme Democràtic. Es durà a terme en format estades, amb allotjament i menjar inclosos. Profunditzarem sobre aquest nou paradigma polític plantejat per Abdullah Öcalan i el moviment revolucionari kurd.

El temari serà variat, s’explicarà quins són els anàlisis històrics que duen a terme, així com quines són les seves propostes polítiques per a l’organització de la societat i de la resistència contra el patriarcat, l’estat i la modernitat capitalista. A destacar que entre 2 i 3 dies del seminari es dedicaran a la lluita per l’alliberament de la dona, com es va desenvolupar el moviment de dones kurdes, quines són les seves línies polítiques, així com a explicar la Jineology, la ciència de les dones que han creat per tal d’analitzar tot el relacionat amb la seva lluita.

Les places són limitades, per a inscripcions i demanar més informació podeu escriure a: azadi.plataforma@gmail.com

Els horaris: formació durante quasi tot el dia, exceptuant descansos (entre 6 i 7 hores de formació al día).

Lloc CSO La Ruda de Manresa
Dates: de l’11 al 16 de juliol.

https://azadiplataforma.wordpress.com/2016/05/02/seminari-sobre-confederalisme-democratic/

Azadí – Plataforma de Solidaritat amb el Poble Kurd
@AzadiPlataforma
https://www.facebook.com/azadi.plataforma
http://azadiplataforma.wordpress.com/