No al Tancament de la Residència Pública LLedó

Davant la inexplicable intenció de la vicepresidenta de la Generalitat  de tancar i enderrocar la Residència pública de Persones Majors Lledó, CGT ha plantejat un concurs d’idees a les xarxes socials: “Saps per què Mònica Oltra vol tancar Lledó?”

Amb aquesta iniciativa el sindicat vol conscienciar a la ciutadania del desficaci i malbaratament de 3 milions d’euros públics que suposa enderrocar l’única residència pública per a persones majors dependents de la província de Castelló.

“No s’entén que la consellera vulga tirar la residència, quan l’edifici només té vint-i-sis anys, està reformat i compleix la normativa corresponent d’habitabilitat i seguretat”, declara Víctor Tormo, representant de CGT Castelló. “Eliminar les úniques places de residents majors dependents de Castelló i posar en perill la plantilla no té ni cap ni peus”, senyala Tormo.

El sindicat publicarà en les xarxes socials les idees que els ciutadans i ciutadanes li facen aplegar al respecte, en un intent de conscienciar a la gent de la importància de no perdre aquest servei públic. “Comprovem que el PP se n’anat de la Generalitat però no les retallades”, apunta Tormo.

CGT participa en el calendari de mobilitzacions que el Comité d’Empresa i la Junta de Personal de la Generalitat ha consensuat: Concentracions el dilluns 16 de maig, a les 11:30 h, davant la Residència Lledó; el dijous 19 de maig, a les 11 h, davant la Direcció Territorial de Castelló de la Conselleria d’Igualtat, i el dissabte 21 de maig, a les 11 h, davant l’Ajuntament de Castelló.