Home / Acció Sindical / Les treballadores de neteja dels jutjats de València inicien aquest dilluns una vaga indefinida

Les treballadores de neteja dels jutjats de València inicien aquest dilluns una vaga indefinida

L’impagament de salaris aboca a les treballadores de l’adjudicatària Neteges Raspeig a convocar una vaga indefinida a partir del 3 de novembre als jutjats de la província de València.

El motiu és la dramàtica situació que està provocant el continuat impagament de salaris, que ja es perllonga diversos mesos.
L’impagament de salaris, una mitjana de 500 euros per treballadora, afecta diferents centres de treball repartits en diferents administracions públiques al País Valencià.
La plantilla està lluitant per cobrar per la seva feina i considera lamentable que l’empresa es financi a costa del seu salari. Un sector que ha vist minvar el seu poder adquisitiu, ja que en cinc anys només ha pujat el salari un 0,75%.

Exigeixen a l’empresa que pagui el que deu ia l’Administració (Conselleria de Justícia, d’Educació i Ministeri de Defensa) que obligui a complir el plec de condicions de l’adjudicació del servei.
D’altra banda les treballadores de neteja del Complex Administratiu 9 d’octubre tindran una reunió amb els responsables de Conselleria, per solucionar la seva situació laboral, a més de convocar la CGT una concentració també per a aquest dilluns a les 13 hores a les portes del Complex Administratiu 9 d’octubre.

  • Dilluns dia 3, de 10:30 a 11:30, les treballadores es concentren davant la Ciutat de la Justícia de València i davant els jutjats de Gandia.
  • Dilluns dia 3, de 13:00 a 14:30, les treballadores es concentren davant el Complex Administratiu 9 d’Octubre de València
  • A Alacant, concentració davant la seu de l’empresa adjudicatària. Dilluns dia 3, a les 10:00 (carrer Major, 17, Sant Vicent del Raspeig).