Home / Actualitat / CGT contra la corrupció i els explotadors

CGT contra la corrupció i els explotadors

Les informacions sobre els excessos del nostre suposats representants i els diferents responsables elegits per ells per gestionar el que és de totes i tots, són notícia cada dia.
Aquí us adjuntem alguns de nous exemples de l’evidència que els qui haurien de ser servidors públics s’han servit del públic amb una desimboltura obscè, i d’algunes conseqüències d’aquest lladronici:

Un sol àpat d’aquests senyors, pagades per nosaltres, és més que el salari mensual d’una netejadora de les conselleries de la Generalitat Valenciana. Servei que volen reduir fins al punt, que un 40% d’aquestes companyes pot anar al carrer.
Als nostres representants els sembla molt els 337 euros al mes de qui manté les instal·lacions públiques, de la mateixa manera que mira i ha mirat a una altra banda davant els tiberis, festes i capricis pagats també amb l’erari públic.
La salut, l’educació, i el medi ambient són també víctimes. Víctimes som totes i tots, i hem de respondre amb contundència davant la xacra que estem patint.
Tenim recursos molt limitats, pocs diners, però ens sobra cor des de CGT per no donar quarter als xoriços i explotadors, tots dos de la mateixa mena i amb les mateixes aspiracions, viure del honrat treball dels altres. Ens sorprèn el silenci de moltes altres organitzacions sindicals i polítiques que amb moltes més mitjans legals i econòmic semblen desaparegudes del mapa.
Dede CGT no aspirem ni pretenem obtenir rèdits de la denúncia, no anem a presentar-nos ni a les eleccions municipals, autonòmiques o generals, només som una organització de treballadores per a les treballadores, volem simplement ser exemple de compromís, de lluita i deixar evidència que no “totes som iguals”, que els valors de les i els treballadors no tenen res a veure amb els d’aquells que han ficat mà a la caixa comuna, d’aquelles persones que han enganyat, estafat i robat amb total impunitat, sense cap escrúpol i sense cap necessitat. No som el mateix, ni tenim res a veure. No hem viscut per sobre de les nostres possibilitats, ens han robat per sobre dels nostres recursos.
Però per a nosaltres la corrupció és molt més del que arriba als jutjats, d’aquells que és manifestament il·legal. Corrupció és financessis amb donacions interessades o amb cursos de formació, sortir d’un càrrec electe per passar a cobrar d’una multinacional espanyola o anglesa, tant se val, corrupció és estar en els consells d’administració (en un o 20) cobrant suculentes dietes per callar la boca, corrupció és a dir que cal treballar més i guanyar menys mentre xucles dels impostos de tots, corrupció és aprovar retallades dels drets col·lectius mentre els nostres pròcers s’asseguren atenció mèdica decent, bones pensions, etc.

Ningú pot robar la seva responsabilitat, per nosaltres, pels més febles, pels nostres fills, hem d’exercir de manera compromesa la nostra part en aquesta guerra, sense esperar líders ni salvadors.
El suport mutu, la solidaritat, la generositat poden evitar el desastre, posar fi a una manera de funcionar salvatge, injust i inhumà.

Entre totes i tots podem aconseguir-ho. Organitza’t i lluita