La plantilla de Terminals Portuàries TEPSA rebutja l’ERO d’extinció

L’empresa TEPSA es dedica a l’activitat de logística de productes químics i disposa de centres de treball en els ports marítims de Bilbao, Barcelona, Tarragona i València. La setmana passada va presentar un Expedient d’Extinció, mitjançant el qual pretén l’acomiadament col · lectiu de 39 persones.

Terminal de TEPSA a València
Terminal de TEPSA a València

L’expedient d’extinció es va presentar de forma conjunta als representants dels treballadors dels centres de treball, el passat dimarts 2 de setembre a Madrid, on es va donar per iniciat el període de consultes. Demà dimecres 10 de setembre està prevista una nova reunió.

La distribució dels acomiadaments proposats afectaria 21 persones a la planta de Barcelona, 7 a Tarragona, 7 a Bilbao i 4 a València, d’un total aproximat de 180 empleats en el conjunt de centres de treball.

La plantilla de valència ja ha manifestat la seva oposició a l’ERO i així ho han de comunicar a la reunió de demà, juntament amb la resta de representants, on argumentaran la seva resposta, així com les mesures que es proposen adoptar.