Home / Acció Sindical / CGT aconsegueix el pagament de l’acomiadament d’una treballadora de la Platja de Gandia

CGT aconsegueix el pagament de l’acomiadament d’una treballadora de la Platja de Gandia

imagesAquesta treballadora, acomiadada durant la baixa, ha rebut els diners de la indemnització per l’acomiadament, la qual no se li volia pagar.

El passat més d’Agost, CGT-La Safor va denunciar, a través d’una nota de premsa, la situació d’una treballadora que havia estat acomiadada durant la baixa per depressió i a la que no se li volia pagar la indemnització que legalment li corresponia. Només conèixer aquest cas, la nostra organització va prendre totes les mesures legals i sindicals oportunes i avui podem dir que aquesta treballadora ha rebut els diners que li corresponien, fruit del seu treball, com a indemnització per l’acomiadament improcedent.

Des de el Sindicat ens alegrem per la resolució d’aquest cas de forma satisfactòria per a la treballadora, malgrat que continua de baixa per depressió, provocada pel tracte que rebia a l’empresa.

Malgrat això, sabem que l’explotació laboral i la precarietat, que van motivar aquesta denúncia, continuen sent la norma general a la Platja de Gandia i, per això, des de CGT-La Safor continuarem denunciant aquesta situació que pateixen, cada dia més, tants treballadors i treballadores, producte de les polítiques neoliberals imposades pels nostres governants a tots els nivells.

Així, animem a tota persona treballadora a organitzar-se de forma col•lectiva per defensar els seus drets i la seua dignitat com a treballadora i a denunciar tot abús comés per part de qualsevol empresa. La resolució d’aquest cas, i tants altres, demostren que l’organització col•lectiva i la lluita són l’únic camí en la defensa de la classe treballadora i la construcció d’una societat més justa, igualitària i solidària.

CGT-La Safor