Jornades de mobilització del 24 al 29 de novembre # 22M

  • Dia 29N Manifestació Plaça Sant Agustí a les 18.h

Les MARXES DE LA DIGNITAT tornem a sortir al carrer per cridar ben alt PA, TREBALL, SOSTRE … DIGNITAT. Sortim al carrer perquè ens trobem davant d’una situació extremadament difícil, una situació límit, d’emergència social, que ens convoca a donar una resposta col·lectiva i massiva de la classe treballadora, la ciutadania i els pobles.

Milions de treballadors i treballadores es troben sense feina. Centenars de milers de famílies han perdut casa seva. Gran part de la joventut es veu abocada a buscar-se la vida a l’estranger. A les dones ens volen treure el nostre dret a decidir sobre els nostres cossos. Als pobles els neguen el dret a decidir. Segueixen retallant en salut, educació, dependència … Han enganyat als nostres majors amb l’estafa bancària de les preferents. Estem assistint al robatori de drets i l’empobriment generalitzat de la majoria social i tot en nom del pagament d’un deute il·legítim i odiós que no han contret els ciutadans i ciutadanes.

Mentrestant, ells, segueixen maneflejant, la corrupció campa a plaer. Segueixen portant diners als paradisos fiscals, usant targetes opaques i regalant desenes de milers de milions de diners públics, els diners que surt dels nostres impostos, per salvar els bancs i especuladors. Ens volen fer empassar un «Tractat de Lliure Comerç» entre la UE i EUA (TTIP) que es negocia secretament i que beneficia les grans multinacionals a costa del poble. I quan es protesta, sempre obtenim la mateixa resposta: la repressió i la criminalització. Ara, fins i tot, pretenen robar-nos la llibertat per manifestar-nos i expressar-nos posant-nos una mordassa que blindi l’abús policial. No només estan aprofitant la crisi per retallar drets socials, també intenten suprimir llibertats democràtiques. A aquest sistema corrupte i indecent li sobren les llibertats i els drets de la majoria social.

Però no ho consentirem. Ens anem a rebel·lar. Perquè aquest sistema que busca exclusivament el benefici privat d’uns pocs ens porta inexorablement a una catàstrofe mediambiental i social d’abast incalculable. Perquè aquesta crisi-estafa està significant un gegantesc drama humà. Perquè no volem ser còmplices de la seva militarisme i les seves guerres de rapinya. Perquè no volem ser part dels seus bruts negocis especulant amb la salut i la vida de milions de persones.

Després del milió i mig de persones que vam estar el 22 de març a Madrid vam anar a envoltar seus parlaments el 21 de juny, li traiem la targeta vermella als poderosos a Astúries i ara tornem de nou a la lluita. Fem una nova crida a la mobilització social en la setmana del 24 al 29 de novembre a la que hem convocat mobilitzacions per l’ocupació digne, per la renda bàsica, pels serveis públics i de qualitat, per les llibertats democràtiques, contra el pagament de el deute odiós, l’atur, la precarietat, les retallades, el TTIP, la corrupció, el règim del 78 i la repressió, i per descomptat el 25 contra la violència cap a les dones. Us diem, especialment, a protestar el 29 de novembre on es convocaran manifestacions a totes les capitals de província.

Us cridem a participar activament en una mobilització per una societat d’homes i dones lliures, una mobilització contra un sistema, un règim i uns governs que ens agredeixen i no ens representen. Seguim exigint que es vagin. Que vagi el Govern del PP i, també, tots els governs que retallen i col·laboren amb les polítiques de la Troika.

AL CARRER, QUE JA ÉS HORA

Durant aquesta setmana es faran accions per reivindicar: PA, SOSTRE, TREBALL I DIGNITAT, JUDICI I CÀSTIG PER ALS CORRUPTES. Es faran accions a diverses poblacions que us anirem comunicant quan es vagen concretant. A València es faran accions cada dia de la setmana:

► Dilluns 24. Cadires de la fam contra la descocupació i la precarietat. 11:00 hores. Plaça de l’Ajuntament

► Dimarts 25. Concentració a les portes del CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) de Sapadors (av. Doctor Waksman 54), per a anar en marxa a la manifestació contra la violència de gènere.

► Dimecres 26. Acció a favor dels serveispúblics, Educació i Sanitat. A les 19:00 hores a l’antiga Fe – Conselleria d’Educació de av. Campanar.

► Dijous 27. Acció contra el frau fiscal i per la renda básica. 11 hores. Plaça Ajuntament.

► Dissabte 29. 18:00 hores. Manifestació: Plaça de Sant Agustí, Sant Vicent, Perdiodista Azzati, Plaça Ajuntament, Sant Vicent, Reina, Pau, Parterre, Justícia, Colom (Delegació de Govern).

marchasdeladignidad.org