Estem fartes: L’IVASS incompleix

La Secció Sindical de CGT-IVASS convoca una manifestació el pròxim dia 6 de juny, a les 10 del matí, en la plaça de Manises per a protestar per l’augment en la quantitat de baixes en l’Institut Valencià de Serveis Socials (IVASS). Des del 2020 les baixes s’han incrementat en més d’un 200%. Les baixes per malaltia mental també han patit un important increment. Un dels motius de tanta baixa és la falta de descans del personal. L’IVASS incompleix sistemàticament els dos dies de descansos setmanals que estableix el conveni, ja moltes vegades lliurem tan sols un dia a la setmana. Cal assenyalar que el 30% dels accidents laborals són agressions i aquestes a més del mal físic produeixen un altre psicològic.

Amb aquestes planilles és impossible la conciliació familiar, ja que en moltes ocasions tan sols es descansa un cap de setmana.

El 90% de la plantilla som dones i amb les funcions que exercim és quasi impossible que puguem jubilar-nos als 67 anys. Moltes de nosaltres alcem usuaris de més de 100 quilos.

Estem fartes de patir aquestes condicions de treball, per això eixim al carrer a reivindicar que es garantisquen els descansos que marca el conveni col·lectiu. Que es reduïsca el còmput anual per a poder fer efectiu aquest descans. Que s’establisca un sistema de prejubilacions per a poder avançar l’edat de jubilació i la negociació d’un nou Conveni que millore les condicions laborals de tota la plantilla.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.