Concentracions en suport als treballadors de Movistar, 2 i 9 de juny a València

  • 2 i 9 de juny, a les 19 hores a la Plaça de l’Ajuntament de València.
  • Caixa Resistència Vaga Movistar a València: ES25 31590018182411306224

Volem donar un pas més en el nostre suport a les treballadores i treballadors de les contractes, subcontractes i autònoms/es que treballen per a Movistar, en peu de guerra contra l’explotació laboral imposada per la patronal del sector, encapçalada per Telefònica i el seu president, César Alierta.

El sistema de subcontractació fa que les treballadores i treballadors que fem les mateixes tasques tinguem diferents condicions laborals, conculcant el principi elemental de «A igual Treball, igual salari».

El mal dissimulat sindicalisme groc del sindicalisme de despatx no va assolir la rendició d’aquest col·lectiu. L’ocupació de la seu permanent del Mobile World Congress a Barcelona el passat 9 de maig va propiciar l’única reunió de representants de les assemblees i comitès de vaga amb directius de Telefònica. El desencantament del seu resultat a causa de l’estratègia de l’estruç de Telefònica, que no reconeix el problema com seu, va portar la decisió de les assemblees de técnics en vaga de continuar la lluita.

A la CGT estem amb qui lluiten, amb qui resisteixen i amb qui demostren que es pot lluitar i guanyar. Pensem que, amb la dignitat amb la qual està duent endavant aquesta lluita, pot i ha de servir perquè tot el sector ’teleco’ -això inclou la instal·lació i manteniment però també el telemarqueting- i altres sectors en els quals abunda la subcontractació -com les elèctriques i els serveis municipals- abandonin la resignació i siguin capaces d’aixecar-se i dir prou a la precarietat i l’esclavitud.

Per això veiem necessària una resposta coherent de totes les persones adscrites a les diferents empreses que prestem serveis per a Telefònica, en la reivindicació d’abolir la precarietat i aconseguir unes condicions dignes de treball.