28-m València: Taula redona «Relació del sindicalisme amb el moviment agroecològic». IV Jornades Agroecològiques. Alimentació, consciència i territori

Per començar, dijous 28 de maig, tindrà lloc a la seu de la CGT de València una taula debat titulada Sindicalisme & Moviments Agroecológics, entre alguns sindicats com ara la CGT, la Unió de Llauradors i la COAG-CV, i membres del SPG Ecollaures, del qual la nostra iniciativa n’és part. La moderació estarà a càrrec d’una companya de Plataforma per la Sobirania Alimentaria.
La necessitat de l’organització col·lectiva per promoure i desenvolupar l’agroecologia al territori també ha de ser construïda per les organitzacions de treballadors i treballadores, que al seu torn deuen procurar defensar també els drets de les camperoles i del món rural. Per això pensem que devem reflexionar amb elles respecte a com transformem les tendències explotadores i dependents del sistema laboral del lliure mercat i fonamentem el treball de la fertilitat de la terra.

Per finalitzar aquest mes d’intens treball, no sols al camp, sinó també a les aules lliures que hem anat organitzant, realitzarem la Jornada de Clausura diumenge 31 de maig a les terres de l’Aixada com Eixida.