Concentració en suport al poble palestí

Ens dirigim a vosaltres en nom de la Comunitat Palestina de València i la «Plataforma València Amb Palestina» per a convidar-vos cordialment a participar en la concentració que tindrà lloc dissabte 13 d’abril en la Plaça de l’Ajuntament a les 19.00 hores.

La situació en la franja de Gaza és cada vegada més alarmant a causa de l’estratègia d’imposició de fam per part d’Israel i els continus bombardejos contra infraestructures essencials que proporcionen ajuda humanitària als gazatíes. És crucial que ens unim en solidaritat amb el poble de Gaza i exigim el cessament immediat d’estes accions.

Esta concentració representa una oportunitat per a expressar el nostre suport i solidaritat amb el poble de Gaza, així com per a exigir justícia i pau a la regió. A més, volem destacar que esta concentració és l’avantsala de la manifestació estatal prevista per al dia 21 d’abril, on esperem comptar amb una participació encara més àmplia.

Ens complau informar-vos també que el periodista gazatí Wael Al Dahdouh ha expressat el seu ple suport a la nostra plataforma, animant a la societat civil valenciana a continuar lluitant unida per la pau i la causa palestina.

Us instem a difondre esta convocatòria entre els vostres contactes i xarxes socials, i a unir-se a nosaltres i nosaltres dissabte que ve per a fer sentir les nostres veus per la pau a Gaza.

Esperem comptar amb el vostre suport i participació activa!


Nos dirigimos a vosotros y vosotras en nombre de la Comunidad Palestina de Valencia y la Plataforma València Amb Palestina para invitaros cordialmente a participar en la concentración que tendrá lugar el próximo sábado 13 de abril en la Plaza del Ayuntamiento a las 19:00 horas.

La situación en la franja de Gaza es cada vez más alarmante debido a la estrategia de imposición de hambruna por parte de Israel y los continuos bombardeos contra infraestructuras esenciales que proporcionan ayuda humanitaria a los gazatíes. Es crucial que nos unamos en solidaridad con el pueblo de Gaza y exijamos el cese inmediato de estas acciones.

Esta concentración representa una oportunidad para expresar nuestro apoyo y solidaridad con el pueblo de Gaza, así como para exigir justicia y paz en la región. Además, queremos destacar que esta concentración es la antesala de la manifestación estatal prevista para el día 21 de abril, donde esperamos contar con una participación aún más amplia.

Nos complace informaros también que el periodista gazatí Wael Al Dahdouh ha expresado su pleno respaldo a nuestra plataforma, animando a la sociedad civil valenciana a seguir luchando unida por la paz y la causa palestina.

Os instamos a difundir esta convocatoria entre vuestros contactos y redes sociales, y a unirse a nosotros y nosotras el próximo sábado para hacer oír nuestras voces por la paz en Gaza.

¡Esperamos contar con vuestro apoyo y participación activa!