CGT obté quatre nous representants en l’Ajuntament de Bunyol i un altre en el Palau de la Música de València

Les últimes eleccions sindicals en les que va participar la Confederació presentant-se per primera vegada, es van saldar amb un suport significatiu per part de treballadors i treballadores .

A l’Ajuntament de Bunyol, els comicis van tindre lloc el 7 de gener. En els cas del personal laboral, els resultats van ser els següents: En el col·legi d’Especialistes i no qualificats, CGT i CCOO empataren amb 16 vots, obtenint 2 delegats cadascun. Quant al col·legi de Técnics i administratius, únicament es va presentar candidat per CCOO que s’en va emportar el delegat en joc. En definitiva, la plantilla compta amb 2 delegats de CGT dels 5 que es triaven.

En el col·lectiu de funcionaris s’elegiren 5 representants. Amb 14 vots, la CGT va aconseguir-ne 2, el mateix nombre que CCOO que va ser votat per 21 persones. L’ultim representant va ser per al SPPLB amb 10 vots.

Finalment, en el Palau de la Música de València, la CGT entra en el Comité d’Empresa amb un delegat en Tècnics i administratius. En resum, 2 delegats per a CCOO amb 21 vots, 1 per a la UGT amb 18 vots, un altre per a CGT amb 16 vots i l’últim per a STA amb 10 vots.

L’enhorabona a totes i tots aquells que han fet possible aquests resultats.

Equip Comunicació CGT-PV