CGT llança un vídeo per recordar l’espoli de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) davant el començament de les emissions d’À Punt

1.300 milions d’euros van desaparèixer a l’antiga RTVV. Només CGT està investigant la corrupció que durant anys es va desenvolupar en aquest canal públic.

La Confederació General del Treball al País Valencià ha elaborat un vídeo a 48 hores que comencin les emissions de la «nova» televisió pública valenciana À Punt per denunciar i recordar que, després de l’apagada de Canal Nou el 2013 i després de conèixer l’existència d’un forat de més de 1.300 milions d’euros, els seus responsables encara no han pagat per aquest desfalc.
Segons l’organització anarcosindicalista, el tancament de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) va suposar la pèrdua de més de 1600 llocs de treball després d’un ERO que el Tribunal Suprem va resoldre el passat mes de gener al·legant que era vàlid i es «s’ajustava a dret». En aquest sentit, ha estat CGT la que ha portat l’assumpte fins a Estrasburg perquè torni a revisar aquest cas per considerar que hi va haver vulneració dels drets fonamentals dels treballadors i les treballadores.

CGT també ha recordat que l’espoli de RTVV va asseure a la banqueta en 2014 als exdirectors d’aquest mitjà de comunicació públic, acusats de «apropiació indeguda, administració deslleial i malversació de cabals». No obstant això, i com és costum a l’Estat espanyol en tot el que afecta els serveis públics de la ciutadania, els diners desapareix, la justícia no resol res i la classe obrera és la que continua pagant les conseqüències dels espoliadors i vividors de el públic.
En aquest sentit, CGT ha recalcat que a cap formació política sembla importar-li massa el parador d’aquests 1.300 milions d’euros que van desaparèixer del canal públic.

CGT ha manifestat que des d’aquest sindicat es va a continuar lluitant contra l’oblit del maltractament i el patiment causat als milers de treballadors i treballadores de Ràdio Televisió Valenciana durant anys.

https://www.cgtvalencia.org/wp-content/uploads/2013/12/canal9_n.jpg


Comunicado en castellano: CGT lanza un vídeo para recordar el expolio de Radio Televisión Valenciana (RTVV) ante el comienzo de las emisiones de À Punt.

1300 millones de euros desaparecieron en la antigua RTVV. Solo CGT está investigando la corrupción que durante años se desarrolló en este canal público.

La Confederación General del Trabajo en el País Valencià ha elaborado un vídeo a 48 horas de que comiencen las emisiones de la “nueva” televisión pública valenciana À Punt para denunciar y recordar que, tras el apagón de Canal Nou en 2013 y tras conocerse la existencia de un agujero de más de 1.300 millones de euros, sus responsables todavía no han pagado por este desfalco.

Según la organización anarcosindicalista, el cierre de Radio Televisión Valenciana (RTVV) supuso la pérdida de más de 1600 puestos de trabajo tras un ERE que el Tribunal Supremo resolvió el pasado mes de enero alegando que era válido y se “ajustaba a derecho”. En este sentido, ha sido CGT la que ha llevado el asunto hasta Estrasburgo para que vuelva a revisarse este caso por considerar que hubo vulneración de los derechos fundamentales de los trabajadores y las trabajadoras.

CGT también ha recordado que el expolio de RTVV sentó en el banquillo en 2014 a los ex directores de este medio de comunicación público, acusados de “apropiación indebida, administración desleal y malversación de caudales”. Sin embargo, y como viene siendo costumbre en el Estado español en todo cuanto atañe a los servicios públicos de la ciudadanía, el dinero desaparece, la justicia no resuelve nada y la clase obrera es la que continúa pagando las consecuencias de los expoliadores y vividores de lo público.

En este sentido, CGT ha recalcado que a ninguna formación política parece importarle demasiado el paradero de esos 1.300 millones de euros que desaparecieron del canal público.

CGT ha manifestado que desde este sindicato se va a continuar peleando contra el olvido del maltrato y el sufrimiento causado a los miles de trabajadores y trabajadoras de Radio Televisión Valenciana durante años.