CGT comença una campanya de sensibilització pels acomiadaments a HP

La campanya, que comença aquest dilluns, es porta a terme durant aquesta setmana. En horari de 18.00 a 20.00 de dilluns a divendres, les seccions sindicals de CGT a HP es concentraran a la porta de diferents establiments per donar a conèixer la problemàtica laboral que pateixen, des de fa ja 7 anys, a l’empresa Hewlett Packard (HP) .
La protesta, que es porta a terme a nivell estatal, disposa de taules informatives i es realitzen repartiments de fullets explicatius sobre la situació de les i els treballadors d’HP, especialment dirigits als possibles consumidors de productes tecnològics de la companyia.

Aquesta protesta forma part de la campanya que la CGT ve desenvolupant durant els últims anys contra els acomiadaments indiscriminats, més de mil en els últims quatre anys, practicats per la multinacional informàtica i atès que s’han anunciat 30.000 acomiadaments més. «No podem quedar-nos de braços creuats, hem de visibilitzar aquest problema davant la societat», denuncien.
Els centres en què es realitzen aquestes reivindicacions han estat elegits «pel seu reconeixement davant els consumidors i per la venda de productes HP que es realitza en ells», explica el sindicat. A Saragossa les protestes es porten fins al Corte Inglés. A més, es desenvolupen a Madrid (Botiga HP i Corte Inglés), Barcelona (Botiga HP, Fnac i Corte Inglés) i Uviéu (Corte Inglés).