Aturades el 8 d’abril en Atento: És ara i juntes

Com sabeu el pròxim 8 d’abril hem convocat una nova aturada d’una hora en cada torn per a tots els serveis d’Atento a nivell estatal i Extel Coruña, que s’ha sumat gràcies al nostre impuls. És molt important que tots i totes les que treballem en Atento siguem part d’aquesta lluita perquè d’ella depèn la millora real de les nostres condicions de treball en frenar els plans de l’empresa.

Hem de tenir clar que treballem per a una empresa que és subcontracta de grans multinacionals amb beneficis astronòmics, com Movistar, Santander, ADIF, Repsol, Administració Pública, etc. Aquest sector es va crear per a obtenir beneficis immorals a costa de reduir més i més els nostres salaris pel que fa als de les empreses matrius i empitjorant cada vegada més nostres condicions laborals. Sense importar les repercussions negatives sobre les nostres vides: estrès, pressions, no conciliació, sancions i acomiadaments.

Les teleoperadores no som l’únic sector subcontractat, les tècniques de Movistar per desgràcia estan patint unes condicions encara pitjors de treball (més hores-menys sou, falsos autònoms, ús del cotxe propi per a treballar…) per açò des de fa uns dies han començat una vaga indefinida a nivell estatal. Com veiem formem part del mateix, per la qual cosa hem de pensar en global i actuar en les nostres empreses abans que siga tard.

No es tracta només de parar una hora. Eixa hora que parem representa les nostres ganes de tenir un treball digne, millor pagat i amb formació. Li ho diem a l’empresa amb eixe important gest, plantant-nos i dient PROU. Hem de parar 10, 100, 1000…Totes les treballadores i així canviarem les coses.

El dia 8 PAREM, de 00:00 a 1:00 hs, de 12:00 a 13:00 hs i de 19:00 a 20:00 hs.

LES NOSTRES VIDES VALEN MÉS QUE ELS SEUS BENEFICIS!!

CGT, STC, CSI-F i CIG en Atento