28-M: Manifestació «Vius, un canvi també per als animals»

La Plataforma Carles Pinazo, entitat que aplega una trentena de protectores i associacions de defensa animal, ens convoca el proper dissabte 28 de maig a les 18:30 hores a participar de la manifestació «Vius, un canvi també per als animals», que arrencarà des de la plaça de l’Ajuntament de València.

Quan es compleix un any del canvi polític a l’ajuntament de València, la Generalitat i la Diputació, poques coses han canviat per als animals. Exceptuant la fi dels circs amb animals salvatges a València, la situació d’aquests continua sent extremadament desesperada en els refugis d’animals i en les colònies de gats de la nostra ciutat. Es continuen maltractant toros a celebracions al carrer ia la plaça de tortures; ha augmentat la quantitat d’animals tancats a les presons del Bioparc i l’Oceanogràfic, i també els diners públics invertits en mantenir aquestes tristes presons d’animals.

Sortim de nou al carrer per exigir a les diferents administracions que el canvi arribi també als animals, que siguin molt més que un recurs electoral i que s’aprovin les pertinents normatives que ajudin a millorar la situació de milers d’animals que tenen dret a la vida, a la llibertat ia no ser maltractats.

T’esperem el dissabte 28 a les 18:30 hores a la plaça de l’Ajuntament de València. Perquè els volem VIUS!