Victòria per a la CGT a Vaillant Servicio Técnico Levante i Kadete Electrónica de València

En l’empresa Vaillant Servicio Técnico Levante S.L. de València dedicada a climatització i calefacció amb una plantilla de 36 treballadors, els tres representants a triar han sigut per a CGT, sent el global de la votació:

CGT: 63 vots

CCOO: 28 vots

Cal ressaltar que els dos candidats de la nova llista havíen sigut acomiadats, mitjançant reclamació prèvia al cens electoral van ser inclosos i van poder ser electors i elegibles. També es va poder recomposar la nostra candidatura. Es va donar el cas que no van poder votar per correu quatre companys que eren afins a nosaltres. També va aparéixer una candidatura avalada per CCOO que era del grat de l’empresa, però ni per eixes els treballadors han equivocat el seu vot, han recolzat massivament als nostres candidats.

En l’empresa Kadete Electrónica de València dedicada a la fabricació d’electrònica amb una plantilla de 20 treballadors i treballadores la representant a triar ha sigut per a CGT sent des de l’any 2009 la candidatura més votada i deixant fora a CCOO per tercera vegada, era qui tenia la representació en eixa empresa des de sempre.

Els nostres últims resultats electoral demostren que cada vegada hi ha més gent que confia en la CGT, pel què hem obtingut la totalitat de les representants a elegir:

Vodafone Servicios S.L.U. /28 de febrer/ 1 representant a triar – CGT: 1

Abentel /23 març/ 2 representants a triar – CGT: 2

Vaillant /6 abril/ 3 representants a triar – CGT: 3

Kadete /4 abril/ 1 representant a triar – CGT: 1

 

Sindicat del Metall CGT València (MEMQ-V)