València NO està en venda: 12 de maig, 12h Pont de les Flors

https://78.media.tumblr.com/147792b59d81c64fc7763380ea29da46/tumblr_inline_p7rg8cj5ZF1vhz6bq_500.jpgEl pròxim dia 12 de maig diferents associacions de l’Estat espanyol i d’Europa han convocat una jornada de mobilització per reclamar el dret de les veïnes a viure les seues ciutats, a no ser expulsades i a denunciar els constants abusos que patim. A la nostra ciutat, diferents col·lectius hem convocat una jornada de mobilització per aquest dia sota el lema: «València no està en venda».

Amb aquesta jornada volem:

  1. Reclamar el dret a la ciutat on la ciutadania siga la protagonista del desenvolupament d’aquesta.

  2. Exigir una ciutat verda i sostenible on no es cedisca ni un pam més de terra per interessos especulatius.

  3. Defensar una ciutat on totes les persones, independentment del seu sexe, origen o nacionalitat, tinguem els mateixos drets i que s’aturen les ràtzies i les expulsions.

  4. Reivindicar una ciutat per a qui l’habita, on s’acaben les expulsions del veïnat dels nostres barris i on es pose fre al constant procés turistificador que viu la nostra ciutat i que, entre altres, està provocant un augment considerable del preu dels lloguers.

Des de les diferents associacions impulsores de l’acció a la ciutat de València, vos convidem a participar de la Fira d’Entitats que organitzarem durant tot aquell dia. Podeu col·laborar de diferents maneres:

1. Adhereix-te al manifest que trobaràs en l’enllaç següent: https://vlcnoesven.tumblr.com/manifest

2. Si vols participar de la fira d’entitats que farem durant tot el dia envia’ns un mail a valencianoesven@gmail.com. En aquesta fira podreu posar la vostra paradeta amb material per difondre, per autogestionar-vos….

Teniu tota la informació al nostre blog: www.vlcnoesven.tumblr.com

Entre Barris
Per l’Horta
València Acull

valencianoesven@gmail.com