Últimes eleccions sindicals del Sindicat Metall, Energia, Mineria i Químiques València

El passat dia 29 de gener, es van celebrar eleccions sindicals per a comitè (cinc representants, un de tècnics i quatre d’especialistes) en l’empresa Improving Logistic SL (Conveni de comerç metall València).

Aquesta empresa pertany al sector auxiliar de l’automòbil i està situada en el Polígon Industrial Juan Carlos I de Amussafes amb una plantilla de 91 treballadors. CGT es presentava per primera vegada i vam obtenir dos representants en el col·legi electoral d’especialistes que és on presentem candidatura tenint la meitat dels vots.

A més, el passat 9 de febrer es van celebrar eleccions sindicals per a delegats (tres representants) en l’empresa Siemsa Industria SA (Conveni d’Industrial Metall València).

Forma part del sector del manteniment i es troba en el Polígon Industrial Verge de la Salut de Xirivella i compta amb una plantilla de 35 treballadors. La CGT es presentava també per primera vegada i aconseguim dos representants. Els nostres candidats van ser els més votats amb diferència.