16-F Manifestació: En Defensa de les Pensions Públiques, Contra l’Atur i la Precarietat, Pel Repartiment del Treball i la Riquesa…

  • Convoquem Manifestació a València el 16 de febrer a les 19h 30m, des de la Plaça de Sant Agustí.16-F: «La lluita és l’únic camí». En Defensa de les Pensions Públiques, Contra l’Atur i la Precarietat, Pel Repartiment del Treball i la Riquesa…

Ens sobren les raons per manifestar-nos, per sortir al carrer, a defensar els nostres drets, per unes pensions dignes, per treballar menys per treballar totes, contra les retallades sofertes als nostres serveis públics, per les morts a la feina, contra la discriminació que pateixen les dones, contra la corrupció dels nostres governants i empresaris, pel dret de totes a una vida digna … ..
Moltes són les raons que fan que la Confederació convoca aquest proper Divendres 16 de febrer una gran Manifestació que té el seu punt de sortida a la plaça de Sant Agustí, a les 19h30m.
Des de la CGT estem convençudes que només a través del treball seriós, conscienciós i constant de les persones treballadores aconseguirem canviar el rumb dels esdeveniments, tenim plena confiança en la nostra capacitat com a poble obrer per revertir les agressions sofertes, recuperar drets i guanyar espais a la solidaritat i la dignitat de les persones, unint esforços podrem aconseguir-ho.
Diem que és la lluita l’únic camí, ja que només cal resposta contundent de la població davant l’espoli i lladronici del que és patrimoni comú, en benefici de les minories poderoses.

No ens resignem als seus missatges que declaren com a inevitable aquesta situació, com imperatiu el deteriorament i la precarització de les nostres pensions, els nostres treballs, la nostra sanitat, la nostra educació, les nostres llibertats, les nostres vivendes … .nuestras vides.
Ens declarem insubmises davant la seva avarícia i rebels abans els seus abusos, i fem una crides a totes i a tots vosaltres perquè marxem juntes aquest 16 de febrer, amb les vostres reivindicacions i pancartes, unides per la necessitat, la generositat i la solidaritat.
-Contra l’Atur i la Precarietat
-En defensa d’unes pensions Publiques Dignes
-Per la Jornada Laboral de 35 hores i el treball digne
-No més Morts, Stop Accidents Laborals
-Renda Basica ja!
-Cap la Vaga del 8 de Març
-Derogació de les reformes laborals

Salut

Federació Local de Sindicats de CGT VALÈNCIA