Segona xerrada de les Jornades Llibertàries: Carlos Taibo omple de gom a gom la sala de l’Octubre

L’interés suscitat per la xerrada del politòleg i professor de la Universitat Autònoma de Madrid sobre el TTIP va ser patent. La sala es va quedar petita per a acollir a un públic divers i actiu.

En aquesta xerrada, tant Josefina Juste, que la va presentar i moderar, com Carlos Taibo van assenyalar el TTIP com a «l’OTAN econòmica».

Les Jornades amb el lema «Utopia en moviment» continuen amb els següents actes en l’Octubre CCC (C/ Sant Ferran, 12-València):

Dimecres 16 desembre:
18h30: Xerrada-debat “Nova Transició i organització popular. El maquillatge estatal”. Amb Viki Criado (Consell de Redacció «Libre Pensamiento»), Desiderio Martín (Gabinet d’Estudis Confederal CGT) i Emili Cortavitarte (CGT-Ensenyament Catalunya). Carmen Agulló (Professora UV).

Dijous 17 desembre:
17h: Taller “El pla de part. Una resposta front a la violència obstètrica”. A càrrec de Lorena Moncholí Badillo (Advocada).

18h30: Xerrada-debat “La resistència social front a la repressió”. Amb Xavi Gea (CIE No Valencia), Macarena Ariza (CGT-061 Málaga) i Manolo S. Bayona (Gentes de Baladre). Modera: Jesús Arteaga, “Jipy” (Assemblea Antirepressiva de l’Horta).

Divendres 18 desembre:
18h30: Trobada-debat “La València en lluita. Ací i ara”. Joventuts Llibertàries, Iniciativa La Dàhlia, Coop. L’Aixada com Eixida, CNT-València, Ateneu Llibertari “Al Margen”, Ràdio Klara, Dones i Prou, Ràdio Malva, Xarxa en Lluita, CSA Pangea, La Fusteria, REAS-PV i altres… Modera: José Asensio (Equip Comunicació CGT-PV).

21h30: Festa llibertària en el local de CGT. Av. del Cid, 154 -València.

Equip Comunicació CGT-PV