Nova protesta a València per unes pensions públiques, universals i dignes

La Confederació General del Treball ha secundat a València la convocatòria unitària de la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions per al dia de hui.

Centenars de pensionistes convocats per la Coordinadora Estatal es concentren 24 hores després de la convocatòria per unes pensions dignes de CCOO i UGT als que fan còmplices de la reforma que cal derogar.

Diversos centenars de persones s’han donat cita a la plaça de l’ajuntament per reclamar la derogació de la reforma de les pensions de 2011 en un ambient molt crític amb els sindicats de classe, UGT i CCOO, que diumenge van convocar una altra manifestació a València.

I és que la coordinadora acusa els dos sindicats de voler capitalitzar una protesta que arriba, precisament, perquè aquests mateixos sindicats van signar la reforma de les pensions que hauria de derogar. Per això, com explicava José Antonio Picón, de CGT i membre de la coordinadora, fugen de les banderes i no les volen en les seves manifestacions i concentracions. Les banderes, afirma, només serveixen per a dividir i separar.

La coordinadora reclama a aquests sindicats que reconeguin que el 2011 ho van fer malament i que se sumin a la coordinadora sense sigles. El 6 de maig que ve tindran una altra oportunitat en una altra manifestació convocada per la coordinadora.