Més de cent mil treballadors en tot l’Estat, convocats a la vaga del Contact Center aquest dijous 26 de gener

La Confederació General del Treball (CGT) informa que finalment es celebrarà aquest dijous 26 de gener una nova vaga sectorial del Contact Center (abans Telemarketing) en tot l’Estat. Després de més de dos anys de negociació del nou conveni col·lectiu la patronal del sector segueix mantenint la seua proposta de conveni continuista que pretén perpetuar condicions precàries per als teleoperadores.

La Confederació Intersindical Galega (CiG) també convoca aquesta vaga, mentre que CCOO i UGT de moment declinen organitzar noves jornades de vaga a l’espera d’algun moviment per part de la patronal. CGT lamenta que, després de les jornades de vaga unitàries de setembre, octubre i novembre de 2016, CCOO i UGT s’hagen desmobilitzat, però espera que el resultat de la vaga del pròxim dijous els anime a sumar-se en el futur a mobilitzacions unitàries, per les quals apostem.

CGT informa que, a causa d’aquesta vaga, es veuran bloquejats tots els serveis d’atenció al client de l’Ibex 35, és a dir, les grans empreses bancàries, energètiques, de telecomunicacions i fins i tot administracions públiques de tot l’Estat, ja que aquest sector és crucial per a la prestació de serveis d’atenció a la ciutadania i al consumidor.

CGT agraeix el suport exprés de diverses organitzacions polítiques i socials que defensen la legitimitat d’aquesta lluita i que han manifestat que participaran amb els seus representants en els actes que CGT va a organitzar per tot l’Estat.

CGT informa que en les principals ciutats de l’Estat hi haurà actes públics on es concentraran els treballadors en vaga:

– Madrid: concentració enfront de la principal empresa de la patronal de Telemarketing (Konecta), C/ Padilla, 17 a les 18:30 h.

– Barcelona: concentració davant de la seu central de la patronal del Contact Center, C/ Entença, 18 a les 13 h.

– Sevilla: concentració en la seu de Vodafone, C/ Tetuán, 16 a les 11:30 h. i concentració a les 12:30 h. en la Plaça Nova, 2, enfront de l’edifici de Movistar.

– Valladolid: manifestació a les 11:30 h. des de la Plaça del Mil·lenni.

– València: concentració a les 18 h., C/ Colón, 50.

– La Corunya: concentració enfront de Movistar, Plaza de Pontevedra, a les 12 h.

– Vigo: manifestació a les 11 h. des de la Plaça d’Espanya.

– Zaragoza: concentració de 12 a 13 h. en la Plaça d’Espanya.

– Salamanca: concentració i performance en la Plaça del Liceu a les 12 h.

– Cantàbria: concentració en Maliaño enfront de l’Edifici Riamar (seu de Movistar).

– Màlaga: concentració enfront de l’Ajuntament a les 11 h.

CGT informa que es pot ampliar la informació de totes aquestes accions parlant amb les federacions locals de CGT. A més d’aquests actes centrals se celebraran piquets informatius en totes les empreses del sector des de primera hora del matí d’aquesta vaga als treballadors del Telemarketing.

CGT-Telemarketing