Marktel acomiada una delegada de CGT: Concentracions permanents tots els dijous a la seu de l’empresa a València

El dijous 18 de juny la delegada sindical de CGT a Marktel va ser acomiadada, anterior ment una altra treballadora va ser també acomiadada per estar de baixa, al costat d’aquests acomiadaments altres delegats estan sent sancionats.
El motiu real és que l’empresa Marktel, ve realitzant un assetjament sindical contra els delegats de la CGT, ja que és la CGT l’únic sindicat que està plantant cara als abusos i l’assetjament sindical.

L’empresa en comptes de respectar els drets delos treballadors, s’està dedicant a posar detectius als nostres delegats, qüestió que atempta al lliure drets sindical i personal dels treballadors i que ja està en mans dels nostres serveis jurídics.
D’altra banda Marktel intenten imposar un conveni propi per sota del sector de Call Center, saben que amb la majoria de la CGT no ho poden fer, és per això que estan iniciant una campanya d’assetjament i enderrocament contra els nostres delegats sindicals.

Per això ens concentrem de manera indefinida, a partir de dijous 25 de juny, a la seu de l’empresa, estenem el conflicte a nivell estatal a tot el grup de Marktel, ia totes les empreses que manté serveis amb la mateixa: «Vodafone, ONO, Jazztel, Bankia, Aigües de València, Gas Natural i Sanitas «.

Tots els Dijous de 12 hores a 14 hores
A la porta de l’empresa Marktel
Avd. Tres Creus 44 València
Nosaltres no ho permetrem. I tu?
Contra l’abús empresarial
La resposta sindical

CGT-Valencia

+ INFO AL FACEBOOK: ABUSOS MARKTEL