L’Audiència Nacional declara nul l’ERO d’Atento i ordena la readmissió dels 672 treballadors afectats

L’Audiència Nacional ha declarat NUL l’ERO d’Atento. Tal com havíem mantingut des de CGT, el paripé muntat per l’empresa i que CCOO-UGT-FASGA van legitimar amb un Referèndum Parany, ha estat declarat per l’Audiència Nacional com un veritable “nyap” vulnerant la llibertat sindical de la resta de forces sindicals que participaven en la taula negociadora.

Com s’ha manifestat en reiterades ocasions, des de les diferents assemblees de treballadors i treballadores en totes les províncies, en aquest ERO no hi havia ni causa econòmica ni organitzativa ni de producció.

Gràcies a la lluita de tots i de totes en defensa dels nostres llocs de treball per mitjà de vagues, concentracions, samarretes, assemblees, etc, hem arribat a la nul·litat del procés A partir d’ara, l’empresa té l’obligació de readmetre a tots els treballadors acomiadats i té cinc dies hàbils per a recórrer la sentència. Aquesta no entra a valorar si hi ha hagut causes, sinó vulneració sindical a l’impossibilitar a una part de la taula negociadora al dret d’informació i participació fins al final del procés amb el Referèndum Parany. Per tant l’empresa, juntament amb els traidors de la classe treballadora, podrien convocar una nova taula negociadora per a la iniciació d’un altre procés d’acomiadament col·lectiu.

La lluita segueix companyes i companys, hem de continuar traslladant al “Trio Tendresa” (CCOO-UGT-FASGA) que continuem en una oposició frontal a qualsevol signatura que suposi els acomiadaments de companys de l’empresa.

Es realitzaran novament assemblees de treballadors en els centres de treball per a informar de com van evolucionant els diferents escenaris que es puguin obrir a partir d’ara.

LA LLUITA ÉS L’ÚNIC CAMÍ!!

ELS ERO NO SE SIGNEN, ES COMBATEN!!

SÍ ES POT, S’HA DE LLUITAR CONTRA ELS ERO!!

Sector Federal de Telemàrqueting de la CGT

https://www.cgt-telemarketing.es/blog/549-ere-atento-se-declara-nulo.html