Home / Ensenyament / La Nit de les Cooperatives d’Ensenyament reuneix aquest divendres 350 docents

La Nit de les Cooperatives d’Ensenyament reuneix aquest divendres 350 docents

0-cartell.nit.escoles25.000 alumnes estudien en les 110 escoles cooperatives del País Valencià

La cinquena edició de ‘La Nit de les Cooperatives Valencianes d’Ensenyament‘ reunirà aquest divendres a València uns 350 professors de diferents punts del País Valencià en una trobada que amb el lema ‘Unes escoles de cine’, posarà l’accent en la identitat cooperativa a l’hora de donar les millors respostes a les necessitats educatives que la societat actual planteja en un moment de canvis profunds en el marc de l’educació.

És una iniciativa itinerant, que se celebra cada dos anys i que celebra aquesta edició en el Col·legi Juan Comenius de València, que pretén consolidar-se com un lloc de trobada i reflexió per als professionals de l’ensenyament amb la finalitat d’intercanviar experiències educatives i continuar enriquint el projecte pedagògic que ofereixen les 110 escoles cooperatives del País en les quals estudien 25.000 alumnes.

En total es presentaran 18 experiències educatives d’infantil, primària i secundària sobre temes relacionats amb la innovació educativa, l’aprenentatge cooperatiu, el foment de l’emprenedoria des de l’aula i la intercooperació.

Els centres que han presentat comunicacions són: Juan Comenius, Ninos, Grup Sorolla i Col·legi Bilingüe La Devesa de Carlet, La Nostra Escola Comarcal, Escola 2, Escola La Masia, la Cooperativa d’Ensenyament La Plana (Col·legi Grans i Menuts) i Florida Centre de Formació.

A les 19.30 h està prevista la celebració d’una Assemblea General Extraordinària per a la renovació de càrrecs del Consell Rector de la UCEV. La candidatura oficial de l’entitat proposarà a l’Assemblea la continuïtat en la presidència, de Luiso Cervellera.