La CGT de Bunyol organitza un debat entorn a la privatització ferroviària

Tindrà lloc el dijous 18 de juny a les 19 hores, a la Sala Raga (Molí Galan) de Bunyol. Intenvendra Joan Ramon Ferrandis del Sindicat Ferroviari de la CGT.

Aquest proper dijous 18 de juny, la Secció Sindical de CGT a l’Ajuntament de Bunyol, en conjunt amb el SFF-CGT de València ha organitzat una Conferència al nostre poble, que tractarà sobre l’estat tan precari que travessa una de les poques empreses públiques (cada vegada menys pública) que han deixat sense vendre a mans privades, els dos partits que s’han anat alternant el poder en aquests últims 33 anys de presumpta democràcia. La gradual privatització del Sector Públic Ferroviari (RENFE) a l’Estat espanyol és un greu perill i un d’aquests grans reptes que ens queden per afrontar, si volem garantir un dels Serveis i mitjans de Transport més eficients, segurs, sostenibles i compromesos amb el Medi Ambient, que ara per ara tenim en les societats actuals.
La ponència anirà a càrrec de Juan Ramón Ferrandis, un destacat membre del sector ferroviari de CGT, que ve realitzant aquest tipus de xerrades-conferències per tota la zona llevantina. A més d’enumerar les diferents causes i motius que han portat a RENFE al seu progressiu desmantellament i que amenaça amb una futura privatització total, Ferrandis explicarà la proposta de CGT al voltant al que el nostre sindicat estima que hauria de ser un FERROCARRIL PÚBLIC I SOCIAL i de qualitat.

Des de la Secció Sindical de CGT a Bunyol, hem pensat que aquesta ponència era important portar al nostre poble, entre moltes raons, per l’estat tan lamentable en què es troba la línia de Rodalies que les comarques de l’interior de València (La Foia de Bunyol -Chiva i la Plana d’Utiel-Requena), la qual es troba amenaçada la supressió de diversos trens a més dels que ja han estat suprimits, i amb la més que possible desaparició de la línia de Rodalies en el futur. Això, per no parlar de les eternes promeses, mai complertes, d’electrificar la línia. Per aquestes i més raons, us convidem a assistir a aquesta ponència. PER UNA RENFE 100% PÚBLICA, DE QUALITAT I AL SERVEI DE LES PERSONES!

Mes info a @CGTaytoBunyol http://cgtaytobunyol.blogspot.com.es/