La CGT convoca Vaga de 24 hores el 15 de juliol en Atento Teleservicios España contra l’ERO que preveu acomiadar a 823 treballadors

La Confederació General del Treball (CGT) informa que, després de consultar a les Assemblees de treballadores el passat dia 4 de juliol, ha decidit convocar vaga de 24 hores per al pròxim dia 15 de juliol.

103-IMG-20140702-WA0009

Aquesta vaga coincidirà amb la quarta reunió del període de consultes de l’ERO que l’empresa AtentoTeleservicios España va presentar a l’autoritat laboral el 3 de juliol i que planteja la destrucció de 823 llocs de treball. La vaga es convoca en tot l’estat.

La CGT recorda que compta amb 41 membres dels Comitè d’empresa, i amb la majoria del la representació a Madrid i a Barcelona, els centres més afectats per aquesta injusta mesura. CGT pretén amb aquesta acció que l’empresa es replantege aquests acomiadaments, i per a açò intentarà mitjançant la lluita i la mobilització frenar un acomiadament col·lectiu que és injust i injustificat.

CGT informa que tots els serveis d’atenció al client de Telefónica i Movistar es veuran afectats per aquest atur el pròxim 15 de julioj. CGT està convençuda que Telefònica d’España coneix aquest ERO i l’ ha permès, la qual cosa va a motivar, si s’executa tal com està plantejat, una pèrdua considerable de la qualitat en els serveis d’atenció telefònica d’aquesta companyia que repercutirà immediatament en els clients d’aquesta multinacional.

CGT recorda que des de principis d’any, CGT i la resta de sindicats en Atento Teleservicios España ha portat una campanya de mobilitzacions per a denunciar la pressió injustificada que s’estava fent sobre els treballadors. Si la situació era crítica fins ara, amb l’amortització de 823 llocs de treball, la càrrega de treball serà insuportable.

Finalment, CGT informa que s’ha dirigit a la resta de sindicats presents en Atento per a defensar units els llocs de treball.

Coordinadora Estatal de Telemarketing