Ja n’hi ha prou de polítics estafadors

  • Polítics estafadors. Ja ens ho deia un grup de visionaris (La Polla Records) Comunicat FETAP-CGT

Què hem de fer amb aquesta classe política plena de estafadors i estafadores? Culpabilizen del dèficit de les Administracions a les i els Empleats Públics, mentre ells roben a la ciutadania; als i les treballadores —les i els Empleats Públics— ens han retallat en els últims 10 anys més del 28% del nostre salari; ens treuen una paga extra; redueixen els dies de permís, —obtinguts a canvi de congelar-nos el sou— augmenten la jornada laboral i ens sostreuen un sens fi de drets obtinguts.

Aquests i aquestes corruptes, amb ajuda dels seus sequaços, els quals ocupen llocs de lliure designació, cobrant elevats sous (aquests si són ninis), que ni veuen, ni denuncien les irregularitats que en els seus Serveis s’estan realitzant; intenten desmantellar els Serveis Públics, perquè els gestionin les empreses de les seves amiguetes.

El procediment de contractes de les Administracions Públiques, la responsabilitat de supervisar aquests contractes i intervenir i fiscalitzar els pressupostos recau sobre ells i elles i fan els ulls grossos. Però segueixen al seu, a robar-nos, a tirar-nos les culpes de les seves nefastes decisions polítiques i de gestió, són responsables de tota classe de retallades en matèria de dependència, educació, sanitat, justícia… afeblint les Administracions per a justificar l’externalització, com ells diuen, encara que la paraula exacta és privatització dels Serveis Públics que és on han vist el negoci (s’ha rebentat la pantomima aquesta de la bombolla del maó i ja no hi ha tanta comissió per a cobrar) i és aquí on les seves acòlits claven la dent a les adjudicacions públiques per un mòdic tant per cent, que s’emporta el polític de torn amb el presumpte consentiment de les cúpules dels seus partits, com s’està demostrant.

Per això i per molt més, és moment que les i els Empleats Públics, perdem la por a denunciar les irregularitats que s’estan realitzant, està en la nostra mà.

NO MES SILENCI!

Federació Estatal de Treballadors/es de l’Administració Pública – CGT

http://www.cgt.es/fetap