Els aturats de Benimamet exigeixen a l’empresa Bertolin, la contractació de persones aturades per a les obres públiques

Des de fa algunes setmanes, Benimàmet compta amb una Associació de Persones Aturades i en Precarietat de Benimàmet, creada per a la millora de l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur o amb treballs precaris de la pedania.

Per a això, en l’última assemblea es va decidir dur a terme accions que permetin la creació d’una borsa de treball, el contacte amb el comerç del barri, l’exigència d’una oficina del Servef a Benimàmet, plans d’ocupació públics, cursos de formació i reciclatge laboral, cooperativisme i assistència social, entre d’altres qüestions.

També es va decidir, ja que aquesta és una reivindicació històrica, seguir en contacte amb l’administració i l’empresa adjudicatària de les obres del Parc Lineal, per reclamar la contractació de persones desocupades de Benimàmet mentre durin les obres de l’esmentat parc.

És per això que aquest matí s’han presentat tres persones de l’Associació a les oficines de Bertolín, amb una caixa contenint més de cent currículums, perquè es tingui en compte als veïns i veïnes de la pedania a l’hora de fer contractacions.

L’Associació de Persones Aturades i en Precarietat també aprofitarà aquest dimecres la visita de l’alcalde, Joan Ribó, a la pedania, per seguir reivindicant aquesta qüestió tan important per a l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de Benimàmet, que no hem d’oblidar, té un els índexs d’atur més alts de la ciutat de València. Així ho han informat atraves d’un comunicat de premsa de l’associació d’aturats de Benimàmet.
Des del sindicat CGT volem mostrar el nostre suport a les més que justes reivindicacions dels veïns i aturats de Benimamet-Beniferri.