Curs de Formació en la Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries

El proper dissabte 21 de novembre es realitzarà, als locals de CGT-València (Av. Del Cid, 154 València), un Curs de Formació en la Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries, en un únic torn de 10h a 13h.

Aquest curs té l’objectiu de donar els coneixements i les eines necessàries a aquelles persones interessades a participar de la difusió d’aquesta Guia, a través de presentacions, xerrades i altres formes i espais, per tal de que ho puguen fer de la millor manera possible.

Feines sense contracte, llargues jornades laborals, menys salari i uns cada vegada més escassos drets laborals, en definitiva, una major precarietat laboral i social és la trista realitat de la major part de la classe treballadora, on quasi un 20% de les persones treballadores ja viuen sota el llindar de la pobresa.

Davant la necessitat de dotar-nos d’eines i recursos de lluita i organització col·lectiva per combatre la precarietat, des del Comité Confederal de CGT del País Valencià i Múrcia, vam editar aquesta Guia amb l’objectiu de que pogués arribar a tot el món al nostre territori, donat que la precarietat ja és la norma entre la gran majoria de la classe treballadora. Creiem que aquesta Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries és una eina molt bona per tal d’empoderar les persones precàries en la seua lluita per una feina i una vida dignes. Per això, fem una crida a tota l’organització a participar d’aquest Curs, per tal de tindre gent preparada per a que la Guia arribe a cada precari i precària del País Valencià i Murcia i servisca de base per a l’organització col·lectiva i el combat contra la precarietat.

El curs serà impartir pel company Josep Garcia, Secretari de Formació de CGT-Catalunya, qui va participar activament en la redacció de la 1a edició de la Guia a Catalunya. Al igual que la Guia, el Curs tindrà una estructura senzilla, impartint els coneixements bàsics per tal de poder donar-li a la Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries la millor difusió.

Qualsevol dubte el podeu resoldre al correu spcgtpvm.formacion@gmail.com o al telèfon 692739441. Així mateix, us recordem que us podeu descarregar, de forma totalment gratuïta, en valencià i en castellà, la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries, editada per CGT del País Valencià i Murcia, a la pàgina web

Secretaria de Formació de CGT del País Valencià i Murcia