Crida urgent de solidaritat amb la lluita del personal tècnic de Movistar

Telefónica i les empreses subcontractades han tornat a negar una solució acceptable als milers de companys i companyes que porten més de 60 dies en vaga.

Divendres passat, després de cinc hores de reunió, Telefónica i lasmsubcontratas ha donat la plantada i les empreses subcontractades l’han seguit. Neguen la retirada del contracte bucle impost i una negociació per garantir un sou i condicions laborals dignes.

A la junta d’accionistes del mateix divendres dia 12, un prepotent Alierta va mantenir una actitud arrogant contra els treballadors de telefònica, accionistes, que van usar el seu dret per a intervenir en aquesta assemblea. Menysprear indecentment a aquests companys / es assegurant que telefònica s’enfonsaria si la dirigíssim els treballadors / es i tot seguit es

comprometre a que les accions de telefònica tindrien una rendibilitat del 40%. És clar, a costa de tenir com a esclaus / es a milers de tècnics i altre personal subcontractat.

L’assemblea de vaguistes, ha decidit incrementar la lluita i ja s’han començat a intensificar les accions en defensa de les reivindicacions obreres. CGT hem donat el nostre suport tant a la vaga com a les accions i hem de seguir lluitant amb qui ha dit prou i està demostrant una dignitat exemplar com a treballadors / es i com a persones.

Per això cridem a tots els sindicats del metall, i ho transmetem a la resta de la CGT per aconseguir un suport de tots i totes:

• A organitzar el dijous, 18 de juny, accions davant oficines de Movistar emblemàtiques o de gran afluència de les vostres localitats (de 18:00 A 20:00 h.)

• Organizar un calendari d’accions en aquestes mateixes oficines i altres a què es puguin ampliar, en divendres o dissabtes (de màxima afluència comercial) i en altres dies de la setmana que es puguin cobrir.

• Coordinarse amb els companys i companyes de les contractes que treballin al territori del vostre sindicat, per donar suport i participar en les accions que portin endavant.

Recordem que aquesta lluita no és només dels tècnics de Movistar. La CGT portem molts anys cridant a la rebel·lió contra les polítiques inhumanes del capital. Aquest esclat de dignitat és també la nostra lluita. Suport mutu i solidaritat, són les nostres senyes d’identitat com anarcosindicalistes.

Barcelona, ​​12 juny 2015.

Diego Rejón Bayo

Secretari General FESIM-CGT