Contundent protesta a València contra Telefònica-Movistar

Al voltant de 300 persones es van concentrar dimarts 2 de juny a la botiga de Movistar a la plaça de l’Ajuntament, la més important de la ciutat de València.
La convocatòria de CGT va transcórrer sota un fort dispositiu policial, on la botiga de Movistar va romandre amb les portes tancades i amb seguretat privada pròpia, durant més de l’hora i mitja que va durar la concentració que va ser amenitzada per un grup de companys amb batukada. En la mateixa protesta van participar companys de contractes i subcontractes de Movistar de València i Barcelona, ​​també personal propi de Telefónica, així com col·lectius i sindicats de base.

Després de diverses consignes corejades, es va explicar a la ciutadania el conflicte sindical amb Telefónica-Movistar, els mesos de vaga amb ocupacions així com les lamentables condicions laborals dels treballadors autònoms de les contractes i subcontractes de la Companyia Telefònica-Movistar.

El conflicte continués fins que la Companyia negociï les justes reivindicacions dels treballadors en vaga. Per això des de la CGT seguirem donant suport a aquesta lluita, que és de tots i convidem a la col·laboració econòmica amb les diferents caixes de resistència, que estan sent una eina fonamental per sostenir un conflicte tant de temps.

Caixa resistència a València: ES25 31590018182411306224

Movistar precaritza, la lluita és l’únic camí. Dignitat i lluita.

CGT-València