Continua la lluita dels treballadors de contractes i subcontractes de Movistar

El passat 16 d’abril es va constituir en els locals de la CGT i per votació majoritària en assemblea la creació d’una coordinadora de treballadors en vaga en aquestes empreses, Elecnor, Cobra, Teleco i Abentel i Autònoms.
Com sabeu, s’està desenvolupant una vaga indefinida molt potent a nivell estatal a tot el sector de contractes, subcontractes i autònoms. Tot el teixit precari i atomitzat s’ha unit de forma molt contundent contra el gegant de les telecomunicacions Telefònica. La vaga a nivell estatal està convocada per FESIM, Federació del Metall de la CGT, des del 14 d’abril.

CCOO i UGT estan actuant en el sentit de desactivar la vaga de múltiples formes.

El passat 18 d’abril es va realitzar dins de la protesta contra el TTIP a València un bloc de treballadors de contractes i subcontractes de movistar, per tal de fer visible el conflicte, ja que els mitjans de comunicació estan silenciant aquesta lluita sindical, perquè és difícil denunciar l’esclavisme que està creant movistar en els mateixos mitjans on s’anuncia aquesta companyia de telecomunicacions.

La CGT va convocar el passat 14 d’abril una vaga indefinida estatal a totes les empreses del sector, per donar cobertura legal i solidària a tots els vaguistes.

L’estratègia de Telefònica-Movistar repartir els serveis en milers de petites genera prejudicis als treballadors però també les usuàries. Als primers els destrossa les condicions laborals i els enfonsa els salaris, amb sous que no arriben als 700 € per jornades de més de 10 h. Als segons ens obliga a passar per infinits d’intermediaris abans de poder resoldre una incidència.
Ni als treballadors/es ni als usuaris/es
Cap abús més de Telefónica-Movistar!! Aquesta és també la nostra vaga.