Col·labora amb la caixa de resistència dels treballadors en vaga de Movistar a València

L’empresa multinacional Telefònica es nega a reconèixer com a treballadors propis al personal tècnic que subcontracta a una sèrie d’empreses que principalment treballen per a aquesta. En igual situació estan els treballadors autònoms, que estan en situació de falsos autònoms i de total indefensió. Això passa en una empresa que des 1994 a 1996 es va desfer de 50.000 llocs de treball a causa de diversos EROs, a prejubiliaciones ia les subcontractes. Alhora ha anat augmentant el seu nombre de clients des d’uns 10 milions en els 80 fins als més de 300 milions de l’actualitat. Per aquest motiu s’explica que Telefónica hagi imposat un ferri silenci mediàtic per no parlar de la vaga i fer com si no passés res. El seu poder a causa de la publicitat pagada en els mitjans és tal que amb prou feines transcendeix alguna notícia.

Per tant, amb la intenció de treure la vaga al carrer i de socialitzar-, diversos col·lectius llibertaris, sindicats i diversos moviments socials han convocat concentracions en diversos punts. Ja estan tenint lloc accions descentralitzades, com algunes visites a seus de Movistar,  però es necessita molt més.

CGT ha engegat una Caixa de Resistència a València com a suport a la lluita. Qui desitge solidaritzar-se pot fer un ingrés en el compte:

Caixa Resistència Vaga Movistar a València ES25 31590018182411306224