Home / Acció Sindical / CGT-La Safor aconsegueix la readmissió de la treballadora embarassada

CGT-La Safor aconsegueix la readmissió de la treballadora embarassada

El passat mes d’octubre, CGT-La Safor denunciava la situació d’E.S.M.V., una treballadora d’una empresa de La Safor que havia estat acomiadada per estar embarassada.

Aquesta treballadora portava des del 2012 encadenant treballs temporals a l’empresa quan, aquest estiu, l’empresari va decidir oferir-li un contracte indefinit, sota la condició de que firmara una fulla en blanc. Aquesta fulla en blanc va ser utilitzada per l’empresari per obligar a E.S.M.V. a agafar la baixa voluntària quan aquest es va assabentar que aquesta dona estava embarassada. Però, ella volia treballar i sabia que estar embarassada no és cap delicte.

Davant d’aquesta terrible injustícia i flagrant violació dels drets bàsics de les treballadores, CGT-La Safor va actuar per tots els seus mitjans, legals i sindicals, per a defendre aquesta treballadora i exigir la seua inmediata readmissió.

Avui podem dir que E.S.M.V. es troba novament treballant a la seua feina. Les accions empreses pel sindicat han aconseguit el seu objectiu: la readmissió d’aquesta treballadora.

Però, des de CGT-La Safor no ens relaxem i continuarem vigilants per a que es respecten tots els drets laborals d’aquesta treballadora en la seua reincorporació a aquesta empresa.

Una vegada més, demostrem que l’organització i la lluita són el camí per fer front als atacs que, dia rere dia, rebem per part de la classe política i empresarial. Són aquesta organització i aquesta lluita les que aconsegueixen aquestes petites victòries, malgrat que sabem que l’explotació i la precarietat han estat generalitzades per les èlits governants. Per això, cridem a tota persona treballadora a organitzar-se i lluitar pels seus drets i a denunciar qualsevol actuació irregular que vulnere la seua dignitat com a treballadora.

SÍ ES POT!!

CGT-La Safor
6 novembre 2014