CGT denúncia «l’obligatorietat» de l’acte de Badenas amb els jardiners

  • La central sindical llibertària considera que «l’acte només tenia fins propagandístics envers el partit VOX»
  • Badenas paralitza el treball dels jardiners de València per a fer un míting

La secció sindical de la Confederació General del Treball (CGT) en l’Organisme Autònom de Parcs, Jardins i Biodiversitat Urbana de l’Ajuntament de València (OAM), han volgut traslladar, a través d’un comunicat, el seu total desacord amb la trobada del regidor de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Juanma Badenas, així com altres representants de Vox, amb el personal encarregat del manteniment dels parcs i jardins de la ciutat, el passat 30 de novembre.

«En cap moment es va plantejar projecte de gestió algun, l’acte va ser un pur i dur acte polític d’exaltació del nou regidor i de la resta de regidors de VOX a l’Ajuntament», denuncien des de la central anarcosindicalista, que també asseguren que «la totalitat del personal uniformat de l’organisme autònom de parcs i jardins i de la resta de contractes de jardineria de la ciutat de València vam ser convocades amb caràcter d’obligatorietat a l’acte de presentació del nou regidor de jardins Juanma Badenas (VOX) als Jardins de Vivers».

Una informació que ja va avançar el Diari La Veu, denunciant, precisament, aquest caràcter obligatori en un acte que no es va parlar ni de gestió dels parcs ni de projecte, sinó tan sols de produir una foto amb «bany de masses» per als regidors de Vox, segons van explicar testimonis presencials.

«La nostra labor no és la de ser figurants de foto del polític de torn. Centenars d’hores de treball i recursos públics perduts per a un acte buit de contingut més enllà d’una foto per a la posteritat –conclouen des de la CGT-. I el nostre deure és amb el manteniment i conservació dels parcs i jardins de la nostra ciutat; amb la ciutadania i amb nosaltres mateixes”.