CGT crida a la classe treballadora i a tota la societat a manifestar-se el 27M al costat de les Marxes de la Dignitat

La Confederació General del Treball (CGT) ha realitzat una crida a la seva afiliació, a tota la classe treballadora i la ciutadania en general perquè es mobilitzi el proper dissabte 27 de maig a Madrid, al costat de les Marxes de la Dignitat.

Per a l’organització anarcosindicalista, la situació d’emergència social a la qual la classe política, empresarial i la banca han conduït a les classes populars i sectors més desfavorits de la societat és ja insostenible. A aquesta situació cal afegir el panorama de corrupció política a què vam assistir tots els dies que evidencia el saqueig dels recursos públics que s’ha perpetrat contra el poble.

Després de vuit anys de crisi-estafa, de fal·làcies, de precarietat laboral, pèrdua de drets i llibertats, de retallades de salaris i pensions, de repressió policial, patronal i jurídica, de desnonaments, acomiadaments col·lectius, exili i corrupció política, és urgent i necessari ocupar els carrers de Madrid per deixar clar que ja no aguantem més.

La CGT anima també a participar en les activitats que hem convocat a la capital, durant la setmana prèvia, del 22 al 26 de maig, amb actes de protesta sobre diverses lluites.

CGT considera que la lluita és l’únic camí, per això la ciutadania ha de sortir al carrer el 27 de maig a Madrid per mostrar pacífica i fermament la seva indignació i la seva voluntat de transformar el model social que els està turmentant.