CGT convoca una nova jornada de vaga el divendres 26 de desembre a Renfe i Adif

Malgrat les maniobres que realitzi la Direcció per evitar mobilitzacions, CGT seguirà lluitant pel manteniment del Sector Públic Ferroviari, convocant tota mena d’accions, incloses les vagues.

Els ferroviaris i ferroviàries venim patint des de fa anys un atac programat a les nostres condicions laborals i al nostre nivell d’ocupació sense que hagi estat possible actuar des de la unitat d’acció, malgrat els nombrosos intents realitzats per CGT.

Perquè creiem que amb la lluita es poden canviar les coses, seguirem reivindicant que no es prorrogui el II Conveni, que es denunciï i que s’obri la negociació del III Conveni Col·lectiu per a, entre altres assumptes, donar solució a:

• La integració plena dels treballadors de Feve a Renfe i Adif.
• L’ingrés de nous treballadors a les empreses Renfe i Adif sense precarietat laboral.
• Increments salarials per al 2015 i posteriors anys.
• La devolució de la paga extraordinària retinguda des de desembre de 2012.
• L’abonament del 100% del salari per incapacitat temporal.
• L’increment dels coeficients reductors en l’edat de jubilació i l’ampliació a altres categories per obtenir-lo.

I seguirem lluitant per la unificació de les empreses públiques Renfe i Adif, en defensa d’un ferrocarril públic i social, rebutjant l’entrada d’operadors privats al Corredor de Llevant i reivindicant que s’incrementi la inversió en el ferrocarril convencional, el qual utilitza el 97% de la població.

Perquè aquestes reivindicacions siguin tractades en el marc del nou conveni, CGT ha convocat una nova jornada de vaga, des de les 00:00 hs. a les 23:00 h., del divendres 26 de desembre.

EL DIA 26 PARTICIPA I UNEIX-TE A CGT!
‘TRENCA AMB QUI ET TRAEIX!
¡DIGNITAT I LLUITA!

CGT-SFF