Home / Acció Sindical / CGT celebra la seva Conferència Sindical sobre el món del treball

CGT celebra la seva Conferència Sindical sobre el món del treball

Sota el lema “Prou d’esclavitud laboral¡” la Confederació General del Treball celebrarà la seva Conferència Sindical Ordinària durant els pròxims dies 21, 22 i 23 de novembre a Jerez de la Frontera.

La Conferència Sindical és un òrgan de debat i decisió sobre temes d’índole sindical, especialment els relacionats amb la negociació col·lectiva i les eleccions sindicals, a fi de ser més eficaços en la comesa de millorar les condicions laborals i socials col·lectives.

L’ordre del dia de la Conferència Sindical consta dels següents punts:

1.-Estratègies davant els canvis en el món del treball
1.1.-El repte de la precarietat i de l’exclusió del mercat laboral (falsos autònoms, treballadors / es a temps parcial, …)
1.2.-Negociació Col·lectiva
1.3.-Eleccions sindicals
2.-Mobilitzacions d’àmbit estatal (possibilitat de Vaga General)
3. La Salut Laboral
4.-Coordinació de subsectors que impliquen a diverses Federacions de Sector, amb vista a l’Acció Sindical.

La Conferència Sindical és un comici molt important per a tota l’afiliació del sindicat. S’han presentat per escrit les ponències i han estat repartides entre l’afiliació de CGT. Les afiliades i afiliats han pres acords al respecte de les mateixes en les assemblees realitzades pels seus sindicats i al mateix temps han triat a les persones que acudiran com delegades.

És desig de CGT que el bon esdevenir de l’esdeveniment, així com l’energia emprada per la seva afiliació, valgui la classe treballadora en el camí de la seva lluita per la justícia social i la llibertat.