Comunicat: CGT-ATENTO València se solidaritza amb la vaga de Telefónica-Movistar

Des de la Secció Sindical de CGT a Atento (empresa de Call Center de Movistar) a València, volem manifestar el nostre suport a tots els tècnics de les diferents contractes i subcontractes de Telefónica-Movistar que han decidit valentament plantar cara al gegant de les telecomunicacions a Espanya.

Sabem que la lluita serà llarga i dolorosa, ja que aquest monstre econòmic del neoliberalisme que representi Movistar, no facilitarà ni a regalar drets i condicions dignes al nostre companys.
No obstant això, aquesta secció sindical i altres companys del nostre sector farem el possible i l’impossible perquè aquesta lluita, obtingui els seus fruits i els seus objectius que representen la dignitat de la classe treballadora.
No ens importa que estiguem atenent trucades des Atento, a causa de les avaries no resoltes així com altres incidències que sorgeixen cada dia, perquè estem orgullosos que la veu dels treballadors segueixi endavant.
Per tot això expressem la nostra solidaritat amb aquesta vaga i ens posem a disposició de tot allò que necessitin els nostres companys a lluites

Secció Sindical de CGT a ATENTO València
23 abril 2015

Comunicado: CGT-ATENTO Valencia se solidariza con la huelga de Telefónica-Movistar

Desde la Sección Sindical de CGT en Atento (empresa de Call Center de Movistar) en  Valencia, queremos manifestar nuestro apoyo a todos  los técnicos de las diferentes contratas y subcontratas de Telefónica-Movistar que han decidido valientemente plantar cara  al gigante de las telecomunicaciones en España.
Sabemos que la lucha va a ser larga y dolorosa, ya que este monstruo económico del  neoliberalismo que represente Movistar, no va a facilitar ni a regalar derechos y condiciones dignas a nuestro compañeros.
No obstante, esta sección sindical y otros compañeros de nuestro sector vamos hacer lo posible y lo imposible para que esta lucha, obtenga sus frutos y sus objetivos que representan la dignidad de la clase trabajadora.
No nos importa que estemos atendiendo llamadas desde Atento, a causa de las averías no resueltas así como otras incidencias que surgen cada día, porque estamos orgullosos de que la voz de los trabajadores siga adelante.
Por todo esto expresamos nuestra solidaridad con esta huelga y nos ponemos a disposición  de todo  aquello que necesiten nuestros compañeros en luchas

Sección Sindical de CGT en ATENTO valencia
23 de Abril del 2015