Home / Noticies / Cas Gürtel: La Policia cerca en RTVV correus relacionats amb la visita del Papa

Cas Gürtel: La Policia cerca en RTVV correus relacionats amb la visita del Papa

camps.papaAgents de la Policia Judicial van acudir aquest dimecres a la seu de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), a Burjassot -actualment en desús- per a revisar un ordinador a la recerca de correus relacionats amb la visita del Papa a València al juliol de 2006, sense que, en principi, els localitzaren.

Aquesta diligència va ser acordada la passada setmana pel magistrat que instrueix el ‘cas Gürtel’ en el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJCV), en el marc de la peça 4 del procediment, que investiga presumptes irregularitats en la contractació de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) amb Teconsa pel subministrament de pantalles de vídeo, so i megafonia relacionades amb la visita del Papa a València els dies 8 i 9 de juliol de 2006, amb motiu de la ‘Trobada Anual de les Famílies’.

Els agents es van desplaçar fins a la seu de RTVV per a revisar un ordinador, per si pogueren haver quedat pendents correus de rescatar, segons han confirmat a Europa Press fonts del tribunal valencià. En principi, es va concloure que no.

No és la primera vegada que es realitza una diligència d’aquestes característiques, ja que a la fi de l’any passat, la secretària de la Sala civil i Penal del TSJ valencià va acudir a la seu de RTVV per a practicar diligències relacionades amb la peça separada número 4.