L’assemblea d’aturats de la CGT organitza una jornada de debat lúdic-festiva contra la l’atur

L’Assemblea d’Aturats i Precaris de la CGT-València organitza una jornada de debat lúdic festiva per al dia 18 d’Octubre, on el tema central serà l’atur i la precarietat.

Aquesta jornada començarà a partir de les 18:00 hores amb una taula rodona on diferents col · lectius ens informaran sobre els seus projectes, i que hem titulat «COL·LECTIUS CONTRA L’ATUR». Més tard, sobre les 20:00 hores, se oferirà una performance. A les 20:30 hores i fins a les 22:00 hores recuperarem forces amb el sopar, per a més tard, sobre les 22:00 hores acabar amb dos grups de reggae «ITAL ERIK» i «EL PAPADO». Aquest sopar és en solidaritat amb el col·lectiu de aturades s. Aportació 3 Euros o 5 euros amb sopar.

Reggae contra el desempleo y la precariedad.

La destrucció de milers de llocs de treball juntament amb la pèrdua progressiva de drets laborals i socials fa insostenible aquesta situació per a la classe treballadora.

No volem les engrunes que ens escupen des dels seus llocs de comandament, no acceptem el continu engany a què ens sotmeten per mantenir el seu estatus i seguir enriquint-se a costa nostra .., SI RES FAS RES CANVIA !! …

Només tenim un camí, desobediència i lluita, hem de canviar la realitat construint un món nou on la llibertat i la igualtat siguin els pilars reals cap a la veritable emancipació de les persones.

Aturat, Parada, Fes-te visible, organitza’t i lluita! …

– No a la liberalització de l’horari comercial.
– 35 hores setmanals sense reducció salarial.
– No a la realització d’hores extres.
– Consum responsable i sostenible.
– No a la perversió dels sindicats grocs.