Alfon, Si toquen a una, ens toquen a totes

El 14 de novembre de 2012, durant la Vaga General, quan sortia de casa per anar a un piquet del seu barri, Vallecas, Alfonso va ser detingut, acusat falsament de tinença d’explosius iniciant una persecució utilitzada per acovardir a totes les persones que gosin oposar-se a aquest sistema cruel i corrupte. Va ser empresonat i sotmès durant dos mesos en règim FIES, una presó dins la presó. El 9 gen 2013 va ser posat en llibertat pendent de judici, amb l’espasa de Dàmocles d’una petició de cinc anys i mig de presó.

El passat 25 de novembre, després d’ajornaments i maniobres per dotar de contingut a una acusació que no se sosté dempeus, va tenir lloc el judici on s’albirava clarament el muntatge policial. Alfonso va viure un judici ple d’incongruències, sense proves objectives, les bases de l’acusació les declaracions dels números de la Policia, que es retroalimentaven en preguntes relatives a la seva ideologia i vida personal.

Finalment, Alfonso, jove de 23 anys, ha estat condemnat a 4 anys de presó. La sentència, a més d’un escàndol, és un avís per a qui lluiti contra aquesta societat capitalista i pseudodemocrática, vergonyant i vergonyosa, on aquelles que res tenim ni tan sols puguem defensar legítimament els nostres drets laborals i socials, sense risc per a la nostra llibertat. La sentència d’Alfonso és un avís a navegants: rebel·lar és més perseguit que la corrupció i la malversació de fons públics; però la seva repressió mai aturarà la lluita per aquest món nou amb el que somiem i pel qual combatem.

La CGT, juntament amb la resta d’organitzacions populars que lluiten per l’empoderament de la ciutadania per articular un sistema diferent en el qual la justícia social, la llibertat i el repartiment de la riquesa sigui la base d’una convivència en llibertat de totes les persones estarem sempre amb les represaliades per lluitar en defensa d’aquesta nova societat, seguirem prestant el nostre suport a Alfonso, a la seva família ia qualsevol que pateixi la repressió de l’Estat per reivindicar i defensar els legítims drets de la classe treballadora.

Alfonso va sortir aquell 14 de novembre de casa, com moltes altres persones dels barris de tot l’Estat, en defensa de la Sanitat i Educació pública, contra de la Reforma Laboral, les retallades socials … En definitiva, en defensa dels drets i llibertats de tota la classe obrera.

Des de CGT, exigim la llibertat de Alfonso i l’anul·lació d’aquest judici-farsa que ha patit i, seguirem combatent units davant el brutal atac sofert per la classe treballadora. Lluitarem contra la repressió i no desistirem en la nostra rebel·lió contra aquest sistema despòtic i genocida que pretén aniquilar tots els nostres drets i llibertats.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT