4-Desembre: Suport a companya PAH

El passat 8 maig 2013 més d’una vintena d’activistes de la PAH van acudir al senat. La raó d’aquella visita va ser, que després de recollir gairebé un milió i mig de signatures (ILP) per exigir un canvi en la Llei Hipotecària, completament desfasada i anòmala, que recollís una proposta de mínims: (dació en pagament, lloguer social i paralització dels desnonaments) la piconadora del PP va tombar la iniciativa al congrés dels diputats.
La PAH, sabedora que tenia una última oportunitat per fer-se escoltar al senat, va acudir a la cambra baixa amb un grup nodrit de membres de diverses Plataformes de l’Estat, on van aguantar durant més de 6 infumables hores la sessió circense de ses senyories.
A última hora es debatia la ILP de la PAH que com ja sabem es va encarregar de fulminar en solitari el PP, sense fer cas així una vegada més, la veu i les necessitats més urgents del poble al que se suposa que representa.
En veure com els seus senyories condemnaven sense pietat amb la seva decisió a milers de famílies a la més absoluta misèria i exclusió social, burlant-se i ignorant la ILP, els activistes de la PAH van donar l’esquena als senadors i van mostrar pancartes on es podia llegir «NO MÉS MORTS PER DESNONAMENTS «.

Com era d’esperar, van ser desallotjats immediatament per les forces del (des) ordre. Fruit d’aquests esdeveniments, cinc d’ells i elles, que provenien de diferents punts de l’estat, van ser imputats es «per amenaces» per l’Audiència Nacional. Tants els i 5 imputats s (Marta, Miguelón, Edwin, David i Gema), com la resta de membres de la PAH que hi eren, mai van pronunciar cap amenaça ni van mostrar actitud violenta contra els senadors. Es confirma doncs, que una vegada més l’aparell repressor de l’Estat vol criminalitzar injustament la protesta social.
Quatre d’ells ja han acudit a la seva citació. Ara li toca el torn a la compah Gemma Colom, afectada que ja va lluitar i va aconseguir la seva llibertat amb la banca, i gran activista i lluitadora incansable de la PAH, que sens dubte mereix el nostre suport i el nostre afecte en aquests moments. Hem de visibilitzar una vegada més la repressió de l’Estat sobre els moviments socials, i en especial sobre la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques, que és i seguirà sent un gra al cul tant per a la banca, com per aquest govern corrupte i repressor que intenta en va intimidar.

Per això demanem per favor a les totes les PAH ‘s de l’Estat que enviïn el seu suport i difusió en xarxes i sobretot a les PAH’ s valencianes, als diferents moviments socials ia la ciutadania conscienciada en general que acudeixi a mostrar el seu suport Gemma als jutjats de torrent. És la nostra obligació defensar la llibertat d’expressió i manifestar-nos contra la repressió d’una ciutadana activa que treballa i lluita per alguna cosa que haurien de fer les institucions públiques i no fan. No hem de permetre que hagin presos polítics .. Qualsevol dia pot ser un de nosaltres sa qui li toqui patir la repressió de l’Estat.

Dijous, 4 / desembre a les 09:00
Juzgados de Torrente, Valenciana, Spain.