Home / Acció Social / 30-j València: Concentracions Carmen i Carlos absolució! La lluita social no és delicte

30-j València: Concentracions Carmen i Carlos absolució! La lluita social no és delicte

10501816_655329977894631_1133701643903234268_nLa CGT de València mostren el nostre més absolut rebuig a tots els processos judicials que s’estan portant a terme contra participants en les vagues generals, lluites sindicals, moviments socials i veïnals.

Ens indigna la facilitat amb la qual es demanen dures penes de presó per exercir el dret a la protesta. No podem acceptar de cap manera que l’estament judicial consideri, entre les seves prioritats, condemnar exemplarment a qui no es mostren submissos davant el sofriment al que ens sotmeten els poders econòmics i les lleis creades pels polítics.

No som iguals davant la llei; les lleis penalitzen a qui s’enfronten a aquest sistema d’injustícia. En canvi, banquers i polítics són condemnats a penes lleus, se’ls commuta l’ingrés a la presó per la devolució del saqueig, o simplement se’ls renya quan no se’ls absol sense més.

La justícia és molt benèvola en la persecució de banquers, càrrecs polítics corruptes i aquells que des dels diferents poders abusen dels seus privilegis, utilitzant subterfugis legals inimaginables per a sortir impunes.

Per contra, aquesta mateixa justícia és molt dura amb aquells que reivindiquen llibertat i justícia.

Des de la CGT volem mostrar la nostra solidaritat i suport a tots els companys i companyes que sofreixen la injustícia d’aquest sistema, condemnats en alguns casos a severes penes de presó o pendents de encausaments que els puguin privar de la seva llibertat.

Són moltes les persones en tot el país amenaçades per una repressió organitzada des del poder polític i econòmic sense parangó en els últims temps. La seva causa és la nostra, la seva llibertat la nostra exigència irrenunciable.

ENFRONT DE LA REPRESSIÓ, SOLIDARITAT INTERNACIONAL AMB ELS NOSTRES COMPANYS DETINGUTS, ENCAUSATS I EMPRESONATS

A València, dilluns 30 de juny a les 19h en la Pl. de l’Ajuntament.

+ info a

http://carloscarmenabsolucion.wordpress.com/