27-m València: Presentació del llibre “Oriol Solé Sugranyes 40 anys després”

Presentació del llibre “Oriol Solé Sugranyes, 40 anys després”, que tindrà lloc el proper divendres 27 de Maig, a les 19h, a la Biblioteca Llibertària Ferrer i Guàrdia (3a Planta de l’edifici de CGT-València), a càrrec de Ricard de Vargas Golarons i Txus de la Arena, ex-membres del MIL  i companys d’Oriol Solé Sugranyes i Salvador Puig Antich.
Oriol Solé Sugranyes era militant del MIL (Movimiento Ibérico de Liberación), un grup revolucionari armat de tendència llibertària que va actuar durant als anys 70 a l’Estat Espanyol, contra la dictadura franquista. Donada la seua pertenència a aquest grup, Oriol Solé va estar detingut i empresonat a la presó de Segovia, d’on va fugir junt a militants d’ETA, FRAP, FAC i PCE, sent l´únic fugat assassinat per la Guardia Civil.
Amb aquesta presentació, a càrrec dels ex-militants del MIL, Ricard de Vargas Golarons i Txus de la Arena, que també van estar empresonats per la seua pertenència al grup armat, pretenem retre-li memòria, 40 anys després del seu assassinat, a un històric militant llibertari, que va donar la seua vida en pro dels ideals de justicia, solidaritat i llibertat.