25-F: No hi ha un altre camí que lluitar

Amb les Marxes de la Dignitat, tornarem a sortir als carrers el 25 de febrer:
-En defensa de pensions públiques dignes.
-Per l’ocupació estable i salaris dignes: Derogació de les reformes laborals.
-Per la llibertat de les preses i processades per lluitar (Amnistia social).
-Pel no pagament del deute.
-Per la defensa dels Serveis Públics com a drets essencials.

Jornada-debat en defensa d’Allò Públic:

El pròxim dia 21 de febrer de 2017, a les 11 h. en els locals de València (Av. del Cid, 154), per a participar activament en l’acte que tindrà com a tema: “Campanyes en Defensa del Públic, tenim dret a tenir drets” “Les pensions no es venen, es defensen”.

Els ponents seran els companys Pepe Aranda i Desiderio Martín, que ens informaran del treball realitzat en la Confederació, preparant-nos per a la pròxima gran mobilització del dia 25 de febrer.

Recordar-vos la importància de la vostra assistència i participació perquè els acords presos tinguen espenta i èxit.

Manifestació “Per unes pensions públiques i dignes! i Contra la pobresa energètica”.

Eixida dissabte 25 de febrer, a les 12 hores, des de Plaça de Sant Agustí, València.

La manifestació del 25 de febrer, convocada per les Marxes de la Dignitat, donarà prioritat a la defensa de les pensions públiques, el No al pagament del deute, l’exigència d’Amnistia Social per a totes les persones empresonades, encausades o comiats de les seves ocupacions per exercir el dret a la protesta i la defensa dels Serveis Públics com a Drets essencials de totes les persones per desenvolupar un projecte de vida digne.
Tornar als carrers a seguir exigint el NO PAGAMENT DEL DEUTE i la defensa dels Serveis Públics com a Drets essencials de totes les persones per tenir una vida digna.

Per a la CGT no existeixen “temps morts”, per això és obligatori i vital la unificació de totes les lluites.  Per aquestes raons, cridem a tots els treballadors, als pensionistes, als estudiants, a participar el proper 25 de febrer a les MANIFESTACIONS de les Marxes de la Dignitat.